2010.
Kućni reklamni video
Dragana Momčilović, Ognjen Ivanović i Josip Šušnjar
Da se nismo prijavili na "Kućni reklamni video" tj. KRV (19. Dani hrvatskog filma) sumnjam da bi bilo YouTube kanala "Dobre ideje". Tema natječaja je bila "reklamni spot" pa smo odlučili napraviti reklamni spot za Hrvatsku sa Maslinama i Grudama pod nazivom "Bez obzira na vrijeme - Hrvatska". Masline su predstavljale ljeto dok su grude zimu. Kada smo vidjeli uživo publiku kako je odlično reagirala na naše videe nastavili smo raditi serijal "Neubrane Masline" i objavljivati na Youtube-u.
Startali smo kao totalni amateri bez ikakvog predznanja o video montaži tako da smo na Maslinama učili kako bismo svakim novim videom podizali ljestvicu kvalitete sadržaja. Nakon ova dva videa skuhali smo ih još stotinu u narednim godinama što govori koliko smo se zaljubili u stvaranje video i audio sadržaja.

Masline / Ljeto

Maslina je neobrana
19. Dani hrvatskog filma
Naša zamisao reklamnog spota za Hrvatsku turističku zajednicu. Video pod nazivom "Bez obzira na vrijeme - Hrvatska" Masline (Ljeto)
Kućni reklamni video - KRV - 2010.

Grude / Zima

Hrvatska - Bez obzira na vrijeme
19. Dani hrvatskog filma
Naša zamisao reklamnog spota za Hrvatsku turističku zajednicu.
Kućni reklamni video - KRV - 2010.
Neubrane Masline
Dragana Momčilović, Ognjen Ivanović i Josip Šušnjar
Startali smo kao totalni amateri bez ikakvog predznanja o video montaži tako da smo na Maslinama učili kako bismo svakim novim videom podizali ljestvicu kvalitete sadržaja.