Nagrada za najbolji hrvatski film 2016.

Zagreb Nekad i Sad
Jednominutna verzija videa
"Zagreb Nekad i Sad" dobio je nagradu sponzora za najbolji hrvatski jednominutni film.
Do sada je u videu iskoristio više od 1300 fotografija iz nekih prošlih vremena kojima je pridružio identične lokacije u sadašnjem trenutku.
Pogledajte fenomenalan video u kome je jedan kreativni Zagrepčanin spojio prošlost i sadašnjost svog grada. Ognjen Ivanović napominje kako je na izradi videa uz Draganu Momčilović, 'najlepšu polovinu Dobrih ideja', radio i 'naš prijatelj Josip Šušnjar', čovek koji je s Ivanovićem obilazio i snimao sve lokacije za video.
Fantastičnim videom spojio je prošlost i sadašnjost Zagreba...Ognjen Ivanović već godinama crpi inspiraciju iz grada u kojem je rođen i u kojem je odrastao. U najnovijem je projektu spojio crno-bijelu prošlost u sadašnjost u boji.
Svaki video koji su Ognjen i Dragana napravili koštao je punih nula kuna. Kad su počeli s tim, snimali su običnom kamerom na mobitelu i montirali na starom računalu. To potvrđuje da je za hobi i kreativnost potrebna dobra volja i vrijeme, a ne debeli novčanik.
Snmio je video sa scenama Zagreba, te u 3.43 minute ponovno evocirao i grad kakav je nekad bio, te inventivnim slaganjem starih fotografija na pokretne slike iz sadašnjosti prikazao staro kao da ulazi, ušetava i stapa se s onim što vidimo danas, u koloru.
Domaći Youtuber napravio genijalnu usporedbu fotki Zagreba...
Već smo imali prilike vidjeti fotografije koje spajaju povijesne lokacije s novim okružjima u Zagrebu, a ovog ih je puta autor Ognjen Ivanović odlučio spojiti u originalan video.
FANTASTIČNO: Nevjerojatnim videom spojio prošlost i sadašnjost Zagreba
Zagreb’s Past & Present Connected in Cool Video
Pogledajte Zagreb kakav još niste vidjeli!
Zagreb Nekad i Sad
Fotografije i video
Nakon prve objavljene fotografije „Nekad i sad“ reakcija ljudi bila je više nego fantastična...