Mario Rašić Balkan ZOO Ensemble ft. Edo Maajka

Mario Rašić, hvaljeni hrvatski basist, u pratnji svog Balkan Zoo Ensemblea ugostio je jednog od najboljih repera s naših prostora Edu Maajku. Osim njega u pjesmi gostuju Željka Veverec i Toni Starešinić iz Mangroovea te Zoran Majstorović, jazz gitarist i multiinstrumentalist iz Rijeke koji je odsvirao oud. Glazbu potpisuje Mario, a duhoviti i zanimljiv tekst u kojem su se mnogi muškarci pronašli, Edo Maajka. Produkciju potpisuje Dragutin Smokrović.
Mario je glazbenik koji je surađivao s brojnim imenima na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njegov debut jazz album "Milje" proglašen je jednim od najboljih albuma 2012. godine, a jednako kvalitetan je i nasljednik "Balkan Zoo" iz 2014. godine. Mario je dosad surađivao s izvođačima i bendovima kao što su: Goran Bare i Plaćenici, Majke, Mile i Putnici, Elemental, Bolesna Braća, Massimo, Jacques Houdek, Natali Dizdar, Ivana Kindl, Divas, Meritas, sestre Husar, Mayales, Valerija Nikolovska, Hot Line, Matija Dedić, Jelena Radan, Krunoslav Levačić - nijenishta tri i mnogim drugima.
Na snimanju spota "Ton, klapa, akcija"...točnije na kraju snimanja spota.
Na slici: Mirsad Dalipi, Mario Rašić, Edo Maajka i moja malenkost
Božićna pjesma
Jedanaest ljudi gradilo je Brand New Christmas Song svojom kreativnošću, ljubavi i dobrom energijom.
Video smo složili od kolaž papira i bilo nam je potrebno tri tjedna da izrežemo scenografiju i likove, poslikamo i montiramo.
NOVI VIDEO!
MARIO RAŠIĆ & NEBOJŠA BUHIN - VIRTUAL PLAYGROUND (OFFICIAL VIDEO)
Vrsni instrumentalisti, basist Mario Rašić i gitarist Nebojša Buhin, singlom "Virtual Playground" najavljuju prvi zajednički album - "Aftershock" će sadržavati 9 instrumentalnih pjesama u kojima se susreću ambijentalna glazba, elektronika, rock i jazz, a "Virtual Playground" je zapravo simbolika njegovog nastajanja.