Pomaknuti đir po Zagrebu

Svestrani Ognjen Ivanović široj je javnosti postao poznat svojim projektom Zagreb – Nekad i sad, a svidio vam se i njegov spot za pjesmu Sve to si ti. Njegov novi projekt ovaj put je fotografski, a sigurni smo da će vam se i on svidjeti.
Genijalno! Odlično! Fantastično! Samo su neki od brojnih komentara na radove Zagrepčanina Ognjena Ivanovića, mladog kreativca kojega je šira javnost bolje upoznala kada je pokrenuo projekt Zagreb - nekad i sad. Ideju da staru fotografiju pojedine gradske lokacije uslika na istom mjestu, ali u današnje vrijeme oduševila je brojne ljude koji su njegove fotografije masovno lajkali, dijelili, komentirali...
Njegov maštoviti pogled na voljeni Zagreb će vas oduševiti. U sklopu svojeg najnovijeg projekta Ognjen Ivanović je Zagreb odlučio prikazati iz jedne nesvakidašnje perspektive koja bi vam mogla zadati pravu glavobolju. Ali - onu ugodnu.
Let’s Go On A Slightly Different Tour Around Zagreb...
Fotografije "Zagreb Nekad i Sad"
Nakon prve objave fotografije „Nekad i sad“ reakcija ljudi bila je više nego fantastična, slike su se počele dijeliti na sve strane po svim društvenim mrežama, komentari podrške i pohvale te na tisuće lajkova kako ne bi bio poticaj da si dam truda i nastavim dalje sa slikanjem Zagreba.
#ZGif
Pokretne razglednice
Serijal animacija grada Zagreba...