Juha i 1740 fotki: Zagrepčanin 'skuhao' genijalan video spot...
Genijalni spot mladog Zagrepčanina: Trebali su mu lonac juhe, 1740 fotki i 12 sati slaganja slova...
Je li ovo jedan od najgenijalnijih domaćih spotova? Provjerite!
Hrana i glazba se vole: Zagrepčanin skuhao maštoviti video spot...
A Bowl of Alphabet Soup,1,700 Photos & A Music Video
Mladi Zagrepčanin je svoju autorsku pesmu "skuvao" na gitari, dok je spot "skuvan" u tanjiru.
Zagrepčanin “skuvao” simpatičan spot
OVO JE GENIJALANO: Mladi zagrebački kreativac napravio video spot iz kuhinjskog lonca!
Do sada je u videu iskoristio više od 1300 fotografija iz nekih prošlih vremena kojima je pridružio identične lokacije u sadašnjem trenutku.
Pogledajte fenomenalan video u kome je jedan kreativni Zagrepčanin spojio prošlost i sadašnjost svog grada. Ognjen Ivanović napominje kako je na izradi videa uz Draganu Momčilović, 'najlepšu polovinu Dobrih ideja', radio i 'naš prijatelj Josip Šušnjar', čovek koji je s Ivanovićem obilazio i snimao sve lokacije za video.
Fantastičnim videom spojio je prošlost i sadašnjost Zagreba...Ognjen Ivanović već godinama crpi inspiraciju iz grada u kojem je rođen i u kojem je odrastao. U najnovijem je projektu spojio crno-bijelu prošlost u sadašnjost u boji.
Svaki video koji su Ognjen i Dragana napravili koštao je punih nula kuna. Kad su počeli s tim, snimali su običnom kamerom na mobitelu i montirali na starom računalu. To potvrđuje da je za hobi i kreativnost potrebna dobra volja i vrijeme, a ne debeli novčanik.
Snmio je video sa scenama Zagreba, te u 3.43 minute ponovno evocirao i grad kakav je nekad bio, te inventivnim slaganjem starih fotografija na pokretne slike iz sadašnjosti prikazao staro kao da ulazi, ušetava i stapa se s onim što vidimo danas, u koloru.
Domaći Youtuber napravio genijalnu usporedbu fotki Zagreba...
Već smo imali prilike vidjeti fotografije koje spajaju povijesne lokacije s novim okružjima u Zagrebu, a ovog ih je puta autor Ognjen Ivanović odlučio spojiti u originalan video.
FANTASTIČNO: Nevjerojatnim videom spojio prošlost i sadašnjost Zagreba
Zagreb’s Past & Present Connected in Cool Video
Pogledajte Zagreb kakav još niste vidjeli!
Mladi i kreativni Hrvati osvajaju YouTube...
Dobre ideje: Dokaz su da i naši 'YouTuberi' imaju što pokazati...
Pogledajte crtani na toalet papiru!
Je li ovo najbolja obrada Dvornikovog hita 'Jače manijače'? Oduševio je mnoge...Poznati mladi zagrebački kreativac Ognjen Ogi Ivanović u suradnji s Draganom Momčilović napravio je video kojem je inspiracija bio legendarni Dino.
‘SIMPATIČNO I ORIGINALNO’: Ova obrada Dvornikova hita ‘Jače manijače’ oduševljava sve koji je vide...
Sasvim simpatična i originalna obrada!
Prosudbeni sud: Zoran Stajčić, glavni urednik portala Ravno do dna, Jakov Kosanović filmski kritičar i novinar dnevnih novina Slobodna Dalmacija, te Matija Debeljuh multimedijalni umjetnik i redatelj. Pobjednik po glasovanju žirija film je A4 papirko autorskog tima pod nazivom Dobre ideje. Autorski tim čine Ognjen Ivanović i Dragana Momčilović, a Hrvatski Telekom kao dugogodišnji partner Festivala daruje autorima Sony Xperia Z telefon i uslugu MAXtv To Go na godinu dana. Prenosimo dio dojmova stručnog žirija: „Dobre ideje oraspoložile su žiri i zato će odFurati nagradu. Ostavili su nas vrlo dobre volje, jer su nam prikazali vedar i dovršen komadić priče u kojem ljubav pobjeđuje sve zapreke. Sretni mi, sretni oni."
Film "A4 papirko" po odluci žirija pobjednik je natječaja kratkog amaterskog filma "doFuraj svoj film" koji je desetu godinu zaredom održan kao jedan od popratnih programa Festivala igranog filma u Puli. Pobjednički film djelo je autorskog tima pod nazivom Dobre ideje koji čine Ognjen Ivanović i Dragana Momčilović.